U bevindt zich hier: Home » Therapie » Behandeling aan huis

Er zijn vele redenen te bedenken waarom u niet naar de fysiotherapeut zou kunnen komen; slecht te been of net geopereerd? Als het voor u niet mogelijk is om naar Fernhout Fysiotherapie te komen, dan komen wij graag naar u toe.

Behandeling van de fysiotherapeut aan huis behoort tot de mogelijkheden als u lichamelijk niet in staat bent om naar de praktijk te komen. De behandeling aan huis is gericht op het verminderen van klachten en het optimaliseren van het zelfstandig functioneren.

Afspraak maken

U kunt contact opnemen met uw huisarts of specialist om te kijken of aan huis fysiotherapie mogelijk is. Houd er echter rekening mee dat bij een aan huis behandeling er een verwijzing nodig is van uw behandeld arts. De aan huis behandelingen zullen uit uw aanvullende verzekering gaan.

U kunt via 010 474 82 00 of info@fernhoutfysiotherapie.nl een afspraak met een van onze therapeuten maken. Het is handig wanneer u hierbij aangeeft dat het gaat om een aan huis behandeling.

Wij werken ook samen met een Ergotherapie Vlaardingen, die u kan helpen met aanpassingen in en om het huis of hulp kan bieden bij het aanvragen en uit proberen van hulpmiddelen.

Onze praktijk is bij bijna alle zorgverzekeraars aangesloten als gecontracteerd zorgverlener. Bekijk uw polisvoorwaarden of neem contact op met uw verzekering om te zien of en hoeveel behandelingen uw zorgverzekeraar vergoedt.