U bevindt zich hier: Home » Praktijk » Missie en visie

Als u in uw dagelijks leven problemen heeft met bewegen, nekpijn, rugpijn, heuppijn of andere klachten, dan bent u bij Fernhout Fysiotherapie aan het goede adres om samen te werken aan uw gezondheid.

Persoonlijke aandacht en deskundige begeleiding staan centraal bij onze manier van werken. Wij werken volgens de laatste (wetenschappelijke) inzichten en zijn aangesloten bij het Keurmerk Fysiotherapie.

Wij willen mensen helpen gezond en bewust te bewegen. Op hun eigen manier, passend bij datgene wat voor hen belangrijk is. Wij vinden het belangrijk om op een persoonlijke manier mensen die problemen hebben met bewegen de beste hulp te bieden.

Wij staan voor topkwaliteit fysiotherapie, zijn gastvrij, hebben passie voor sport en bewegen en aandacht voor uw hulpvraag.

Wij hanteren de definitie van positieve gezondheid:

Gezondheid als het vermogen om je aan te passen en je eigen regie te voeren, in het licht van de sociale, fysieke en emotionele uitdagingen van het leven.

In dit concept van gezondheid staat de mens centraal, niet de ziekte. Mensen voelen zich in hun kracht aangesproken en niet in hun zwakte. Misschien heeft iemand wel een diagnose van een ziekte, maar er is ook een heel groot gebied wat wel gezond is. Deze gezondheid kan nog versterkt worden.

Kijk vooral verder op onze website en kom alles te weten over de praktijk, onze groepslessen en het team.