U bevindt zich hier: Home » Nieuws » Video of telefonische afspraak

Fernhout Fysiotherapie blijft digitaal open voor mensen die de zorg en hulp nodig hebben. 

Wij willen graag met u meedenken en alternatieven aanbieden om iedereen toch de zorg en hulp te kunnen bieden die hij/zij nodig heeft. Zo blijft u toch fit en gezond in deze uitdagende tijden.

Bij ons kunt u terecht voor een video afspraak of een telefonische afspraak. Tijdens een video afspraak heeft de therapeut via beeld op een pc, tablet of smartphone contact met de patiënt die op dat moment thuis of op een andere plek is. Tijdens de video afspraak kunnen wij ook oefeningen laten zien en/of mailen zodat u meteen aan de slag kan. Twijfelt u of u naar de praktijk mag komen voor een behandeling, dan kunt u ons mailen info@fernhoutfysiotherapie.nl of bellen op 010 474 82 00.

Een video of telefonische afspraak
De therapeut kan telefonisch de voortgang bespreken en de nodige huiswerkoefeningen via e-mail of via de app toesturen. Ook kan er een video afspraak plaats vinden via de PhysiApp. Hier kan de patiënt de oefenprogramma’s (in videovorm) op elk gewenst moment bekijken, voorlichtingsmateriaal lezen, vragenlijsten invullen en inzien hoe ver de vorderingen zijn in hun revalidatie.

Jouw zorgverzekeraar heeft deze vorm van behandeling goedgekeurd. Een video afspraak wordt vergoed zoals een reguliere fysiotherapie behandeling. Mocht u meer informatie willen dan kunt u de praktijk bellen.

Hoe werkt een video of telefonische afspraak? 
Bij een telefonische afspraak belt de therapeut u op uw huisnummer of 06-nummer om de status van uw behandeling te bespreken, uw huidige klachten en de voortgang van de behandeling te bespreken. U kunt daaropvolgend huiswerkoefeningen krijgen via de app of via de e-mail als u dat liever heeft.

Bij een video afspraak via uw mobiele telefoon heeft u de mogelijkheid om via de PhysiApp te bellen. Hiervoor heeft u een smartphone nodig. De therapeut stuurt via de mail een uitnodiging toe om toegang te krijgen. Als u de PhysiApp heeft gedownload heeft u meteen toegang. Via de app kunt u oefenvideo’s bekijken en feedback geven over uw voortgang. De app is gratis beschikbaar voor iOS, Apple Watch en Android.

Als er huiswerkoefeningen nodig zijn, dan kunt u na uw video afspraak deze via de e-mail of in de app toegestuurd krijgen.

Heeft u vragen over een video of telefonische afspraak. Dan kunt u contact met ons opnemen op 010 4747 82 00 of mailen naar info@fernhoutfysiotherapie.nl