U bevindt zich hier: Home » Nieuws » Samenwerking met VV Zwaluwen en CWO
VV Zwaluwen
Fernhout fysiotherapie en voetbalvereniging Zwaluwen Vlaardingen bundelen hun krachten vanaf het seizoen 2016/2017. Het is een samenwerking met een focus op de jeugdleden van de v.v. Zwaluwen Vlaardingen. Zwaluwen is dan ook trots te vermelden dat dit “nieuwe businessclub lid” de kwaliteit van onze jeugdopleiding van een impuls gaat voorzien.
Zo worden er dit seizoen twee informatieavonden georganiseerd voor alle trainers, leiders en verzorgers, en zullen alle jeugdselecties drie keer getest worden op de belangrijkste fysieke eigenschappen.
Daarnaast organiseert Fernhout Fysiotherapie een gratis inloopspreekuur op de praktijk voor een adviesgesprek met één van de fysiotherapeuten en kunnen alle geblesseerden leden binnen 24 uur terecht op de praktijk gelegen in het Sportcentrum Vlaardingen aan de Zwanensingel. Kortom een samenwerking waar alle leden van Zwaluwen hun voordeel mee kunnen doen!
Zwaluwen hoopt op een vruchtbare samenwerking met Fernhout Fysiotherapie!

CWO
Fernhout fysiotherapie en voetbalvereniging CWO zijn een goede samenwerking aangegaan. Niet alleen de technische staf en spelers van de hoofdmacht profiteren van deze partnership, maar alle leden van CWO hebben veel voordeel.

Zo hebben leden van CWO altijd snel toegang tot behandelingen bij Fernhout fysiotherapie én kunnen alle leden op donderdagavond via een ‘inloopspreekuur’ terecht bij een fysiotherapeut, op het complex van CWO of de praktijk van Fernhout fysiotherapie (Zwanensingel 9 in Vlaardingen).

Voor trainers, leiders en verzorgers van CWO heeft Fernhout daarnaast een telefonische adviesservice beschikbaar gesteld. Ook zal Fernhout fysiotherapie aan het voltallige kader van CWO een stukje opleiding verzorgen (juiste behandeling blessures, EHBO enz.).

De hoofdmacht van CWO zal voor de start van het voetbalseizoen én tijdens de winterstop een fitheidstest krijgen bij Fernhout fysiotherapie. Fernhout zal geblesseerde spelers van de hoofdselectie van CWO verder ook begeleiden tijdens het revalidatieproces.