Nieuws

Officiële opening BG Harga Gepubliceerd op

Zaterdag 1 juni is iedereen van harte welkom op het nieuwe Sportpark Harga. Er zullen verschillende activiteiten plaatsvinden, die leuk zijn voor jong en oud! Wij heten u in ieder geval alvast van harte welkom en zien u graag zaterdag 1 juni 2019. Lees hele bericht »

Locatie wijziging Gepubliceerd op

Via dit bericht brengen wij u graag op de hoogte van de nieuwe ontwikkelingen binnen Fernhout Fysiotherapie. In mei / juni 2019 komt er een extra behandelruimte bij in Maassluis en zullen wij deze ruimtes vernieuwen, waardoor wij u nog beter van dienst kunnen zijn. Hierdoor hebben wij besloten om de locatie in Maasland met... Lees hele bericht »

Anouk start opleiding handtherapie Gepubliceerd op

Vanaf april 2019 zal Anouk den Oudsten, fysiotherapeut, starten met de opleiding handtherapie. Het aantal mensen met aandoeningen van de hand is zeer groot. Een slecht functionerende hand, zowel motorisch als sensibel, leidt vaak tot gehele of gedeeltelijke invaliditeit. Een relatief geringe functiestoornis kan bepaalde handelingen al bijna onmogelijk maken, wat... Lees hele bericht »

Nieuwe locatie; Schiedam! Gepubliceerd op

Het is bijna zover! Vanaf 18 maart 2019 kunt u ook in Schiedam terecht voor fysiotherapie, sportfysiotherapie, manuele therapie en groepslessen. Op het multifunctionele Sportpark Harga opent Beweeg- & Gezondheidscentrum Harga dan de deuren, waar Fernhout Fysiotherapie één van de partners is. De locatie beschikt naast behandelruimten over sport-/fitnessruimte... Lees hele bericht »

Nieuwe medewerker; Kimberly Gepubliceerd op

Vanaf 18 maart 2019 zal Kimberly Smits onze praktijk komen ondersteunen. Zij zal hierbij de rol innemen als manueel therapeut met duizeligheid als specialisatie. Klik hier voor meer informatie over Kimberly. Lees hele bericht »

AVG wet Gepubliceerd op

Vanaf 25 mei 2018 is de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) van kracht. De AVG wet geldt voor heel Europa en heeft betrekking op gegevensbescherming. Bij Fernhout Fysiotherapie staat gegevensbescherming centraal. Wij, onze samenwerkingspartners en onze systemen voldoen aan de normen van de AVG wet. U kunt hier al onze informatie vinden. Wilt u meer... Lees hele bericht »

GoldenSports Gepubliceerd op

Wilt u ook samen sporten en bewegen in de buitenlucht? U fitter en gezonder voelen en buurtgenoten leren kennen? Bent u 55 jaar of ouder? Ervaar hoe heerlijk het is om in beweging te blijven! GoldenSports trainingen zijn voor  iedereen geschikt, ook voor mensen met lichamelijke klachten. Klik hier voor meer informatie Lees hele bericht »

Bereikbaarheid Gepubliceerd op

Bereikbaarheid Fernhout Fysiotherapie Fernhout Fysiotherapie is telefonisch bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 08.15- 16.30 uur. Daarnaast kan er tijdens bovengenoemde tijden een afspraak worden gemaakt aan de balie van het Beweeg- & Gezondheidscentrum Vlaardingen. Wij zijn op verschillende manieren bereikbaar, dit kunt u terugvinden in onderstaand... Lees hele bericht »

Positieve gezondheid Gepubliceerd op

Fernhout Fysiotherapie wil samen met u werken aan positieve gezondheid! Maar wat is gezondheid eigenlijk? Wilt u gezonder leven? Doe de test en kijk hoe gezond jij bent. De uitkomst van de test kan tijdens een behandeling worden besproken met uw behandeld therapeut. Wat is positieve gezondheid? Gezondheid als het vermogen om je aan te passen en... Lees hele bericht »