Nieuws

Fernhout Fysiotherapie is open voor alle fysiotherapie behandelingen. Gepubliceerd op

Wij zijn blij dat wij u weer kunnen helpen! In overleg met de overheid zijn richtlijnen opgesteld waarmee we de fysiotherapie behandelingen op een zo veilige manier kunnen voortzetten. In de praktijk hebben we verschillende voorzorgsmaatregelen getroffen op basis van de door het RIVM goedgekeurde richtlijnen. Waar nodig maken we gebruik van beschermingsmiddelen,... Lees hele bericht »

Pasen Gepubliceerd op

Namens Fernhout Fysiotherapie wensen wij jullie fijne Pasen! Openingstijden Fernhout Fysiotherapie is op nationale feestdagen gesloten. Om die reden beide Paasdagen gesloten. Bereikbaarheid Tijdens de Paasdagen kunt u ons bereiken via info@fernhoutfysiotherapie.nl of via ons contactformulier. Wij doen ons best om uw bericht zo snel mogelijk te beantwoorden. Lees hele bericht »

Up-date 24 maart 2020 – Wij blijven digitaal open! Gepubliceerd op

*Up-date 24 maart 2020* Beste patiënten, Zoals jullie wellicht al hebben gehoord zijn gisteravond de maatregelen rondom het coronavirus aangescherpt. Wij blijven digitaal open. Dit betekent dat wij volledig overgaan op online behandeling en telefonische consulten. Face-to-face behandelingen op de praktijk zijn nu niet meer mogelijk, ook niet voor mensen die geen... Lees hele bericht »

Video of telefonische afspraak Gepubliceerd op

Fernhout Fysiotherapie blijft digitaal open voor mensen die de zorg en hulp nodig hebben.  Wij willen graag met u meedenken en alternatieven aanbieden om iedereen toch de zorg en hulp te kunnen bieden die hij/zij nodig heeft. Zo blijft u toch fit en gezond in deze uitdagende tijden. Bij ons kunt u terecht voor een... Lees hele bericht »

Up-date coronavirus Gepubliceerd op

16 Maart 2020 *Up-date m.b.t. coronavirus* Beste patiënten, Ook wij volgen de ontwikkelingen rondom het Coronavirus op de voet. Onze praktijk blijft open. Wij als zorgverleners blijven actief om de mensen te helpen die dat nodig hebben en waar nodig de huisartsen te kunnen ondersteunen. U kunt gewoon terecht bij ons voor een behandeling of... Lees hele bericht »

Coronavirus Gepubliceerd op

Mededeling i.v.m. coronavirus Wij hanteren de richtlijnen vanuit het RIVM en houden ons aan de adviezen vanuit onze beroepsvereniging, dit betekent het volgende: Wij blijven open en u kunt gewoon terecht voor uw afspraak fysiotherapie De volgende groepslessen gaan niet door (tot 1 april): NAH-groep, Cardio-groep en de Goldensports Aan huis behandelingen voor... Lees hele bericht »

Vacature Gepubliceerd op

Ben jij een enthousiaste fysiotherapeut met passie voor bewegen en wil jij mensen helpen gezond en bewust te laten bewegen, kom dan werken bij Fernhout Fysiotherapie!   Fernhout Fysiotherapie Wij zijn een groeiende, dynamische en ambitieuze fysiotherapiepraktijk die hoogwaardige hulpverlening aan individuele cliënten biedt en cliëntengroepen begeleid bij het ... Lees hele bericht »

Omleidingsroute BGHarga Gepubliceerd op

Vanaf de tweede week januari 2020 vindt er een reconstructie plaats rondom de Olympiaweg. Tijdens de werkzaamheden wordt het verkeer komende vanaf de Olympiasingel (Harga Zuid) omgeleid via het hockeylaantje, Trimpad naar de Hargalaan. Via onderstaande link vindt u de omleidingsroute. Omleidingsroute Olympiaweg Lees hele bericht »

Interview Kimberly Stichting Hoormij Gepubliceerd op

Onze gecertificeerde duizeligheidstherapeut Kimberly Smits heeft een interview gegeven aan de Stichting Hoormij om de behandelmethodiek bij duizeligheidsproblematiek te vergroten. Lees hier onder het interview. https://www.stichtinghoormij.nl/Items/nl-NL/Nieuws/Voor-iedereen/vestibulaire-revalidatie-heeft-me-mijn-leven-terug-gegeven... Lees hele bericht »

Anouk rond opleiding handtherapie af Gepubliceerd op

Vanaf nu kunt u ook met hand klachten bij ons terecht! Anouk heeft de opleiding handtherapie afgerond en wij zijn erg trots op haar! Neem contact op voor meer informatie of voor het maken van een afspraak. Lees hele bericht »