Nieuws

Nieuwe locatie; Schiedam! Gepubliceerd op

Het is bijna zover! Vanaf 18 maart 2019 kunt u ook in Schiedam terecht voor fysiotherapie, sportfysiotherapie, manuele therapie en groepslessen. Op het multifunctionele Sportpark Harga opent Beweeg- & Gezondheidscentrum Harga dan de deuren, waar Fernhout Fysiotherapie één van de partners is. De locatie beschikt naast behandelruimten over sport-/fitnessruimte... Lees hele bericht »

Nieuwe medewerker; Kimberly Gepubliceerd op

Vanaf 18 maart 2019 zal Kimberly Smits onze praktijk komen ondersteunen. Zij zal hierbij de rol innemen als manueel therapeut met duizeligheid als specialisatie. Klik hier voor meer informatie over Kimberly. Lees hele bericht »

AVG wet Gepubliceerd op

Vanaf 25 mei 2018 is de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) van kracht. De AVG wet geldt voor heel Europa en heeft betrekking op gegevensbescherming. Bij Fernhout Fysiotherapie staat gegevensbescherming centraal. Wij, onze samenwerkingspartners en onze systemen voldoen aan de normen van de AVG wet. U kunt hier al onze informatie vinden. Wilt u meer... Lees hele bericht »

GoldenSports Gepubliceerd op

Wilt u ook samen sporten en bewegen in de buitenlucht? U fitter en gezonder voelen en buurtgenoten leren kennen? Bent u 55 jaar of ouder? Ervaar hoe heerlijk het is om in beweging te blijven! GoldenSports trainingen zijn voor  iedereen geschikt, ook voor mensen met lichamelijke klachten. Klik hier voor meer informatie Lees hele bericht »

Bereikbaarheid Gepubliceerd op

Bereikbaarheid Fernhout Fysiotherapie Fernhout Fysiotherapie is telefonisch bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 08.15- 16.30 uur. Daarnaast kan er tijdens bovengenoemde tijden een afspraak worden gemaakt aan de balie van het Beweeg- & Gezondheidscentrum Vlaardingen. Wij zijn op verschillende manieren bereikbaar, dit kunt u terugvinden in onderstaand... Lees hele bericht »

Positieve gezondheid Gepubliceerd op

Fernhout Fysiotherapie wil samen met u werken aan positieve gezondheid! Maar wat is gezondheid eigenlijk? Wilt u gezonder leven? Doe de test en kijk hoe gezond jij bent. De uitkomst van de test kan tijdens een behandeling worden besproken met uw behandeld therapeut. Wat is positieve gezondheid? Gezondheid als het vermogen om je aan te passen en... Lees hele bericht »

WhatsApp met Fernhout Fysiotherapie Gepubliceerd op

WhatsApp met Fernhout Fysiotherapie Fernhout Fysiotherapie is ook bereikbaar via WhatsApp, via het nummer 06 14 97 46 23. Naast WhatsApp is Fernhout Fysiotherapie bereikbaar via de telefoon,  010 474 82 00 en via de mail info@fernhoutfysiotherapie.nl. Stuur gerust een ‘appje’: … voor het maken of wijzigen van een afspraak. In verband met de veiligheid... Lees hele bericht »

Samenwerking met VV Zwaluwen en CWO Gepubliceerd op

VV Zwaluwen Fernhout fysiotherapie en voetbalvereniging Zwaluwen Vlaardingen bundelen hun krachten vanaf het seizoen 2016/2017. Het is een samenwerking met een focus op de jeugdleden van de v.v. Zwaluwen Vlaardingen. Zwaluwen is dan ook trots te vermelden dat dit “nieuwe businessclub lid” de kwaliteit van onze jeugdopleiding van een impuls gaat... Lees hele bericht »

Sfeerimpressie Beweeg- & Gezondheidscentrum Gepubliceerd op

Sinds september 2014 is Fernhout Fysiotherapie Vlaardingen gevestigd in het Beweeg – & gezondheidscentrum Vlaardingen . Hieronder vindt u een aantal afbeeldingen om u een sfeerimpressie te geven van onze locatie in Vlaardingen. U bent van harte welkom!   Lees hele bericht »