U bevindt zich hier: Home » Medewerkers » Anouk den Oudsten

Fysiotherapeut en manager kwaliteit
Aanwezig: Maandag, dinsdag, woensdag en donderdag

Ik ben (geriatrie) fysiotherapeut en manager kwaliteit bij Fernhout fysiotherapie sinds 2012.  Ik heb gestudeerd aan de Hogeschool Rotterdam.

Ik geloof in herstel door bewegen en dat het voor iedereen goed is om te kunnen bewegen binnen zijn of haar eigen mogelijkheden aan de hand van diegene zijn persoonlijke doelen, werken aan gezondheid.

Bewegen en sporten is voor mij heel belangrijk. Survival en hardlopen doe ik graag. Om beter te worden moet je soms je grenzen opzoeken en ben je vaak tot meer in staat dan je denkt. Met deze visie help ik enthousiast en doelgericht mensen met hun gezondheidsproblemen.

De laatste jaren heb ik mij gespecialiseerd in het helpen van ouderen met een gezondheidsprobleem. Wekelijks geef ik de GoldenSports, waarbij ik met deze doelgroep in de buitenlucht beweeg. Ik vind het fantastisch om te zien dat bewegen voor iedere leeftijd mogelijk is.

Ook heb ik meerdere cursussen gevolgd over het schoudergewricht en start ik komend jaar de opleiding handtherapie.

Binnen de praktijk houd ik mij bezig met het behouden, aanpassen en verbeteren van de kwaliteit. Ik vind het fijn om mezelf te blijven ontwikkelen en uitdagen.

Gezond zijn is iets anders dan niet ziek zijn. Dat maakt gezondheid iets waar we samen aan kunnen werken!

Gespecialiseerd in

BIG-nummer
79915962104