Medewerkers

Jasper van der Horst

Jasper van der Horst Beweegprofessional Mijn naam is Jasper van der Horst, ik ben als beweegprofessional werkzaam bij Fernhout Fysiotherapie. Hier verzorg ik de lessen voor GoldenSports en de CardioSport. Ik houd mij bezig met alle manieren van bewegen, zowel voor jong als oud. De passie voor sport wil ik overbrengen op andere om te... Lees meer over Jasper »

Marleen Brugmans

Marleen Brugmans Fysiotherapeut Specialisatie GLI “Eind januari van dit jaar ben ik afgestudeerd als fysiotherapeut aan Hogeschool Rotterdam en vanaf 1 maart mag ik mezelf het nieuwste lid noemen van het team van Fernhout Fysiotherapie. Hier heb ik onwijs veel zin in! Ik kan dan ook niet wachten om datgene wat al die tijd op... Lees meer over Marleen »

Andrew Ilmer

Andrew Ilmer Fysiotherapeut Specialisatie Sport, GLI Mijn naam is Andrew Ilmer en ik werk sinds een tijdje bij Fernhout Fysiotherapie. Ik ben sinds kort afgestudeerd aan de Hogeschool Rotterdam als fysiotherapeut. Voordat ik begon met de opleiding fysiotherapie, heb ik de opleiding sport en bewegen gevolgd. Door deze opleiding heb ik meerdere fitnessdiploma’s... Lees meer over Andrew »

Ron Fernhout

Eigenaar Fernhout Fysiotherapie en manueel therapeut Aanwezig: Maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag Mijn passie is om elke dag mensen te helpen in beweging te komen en te blijven. Mensen ondersteunen om gezonder te worden en te blijven vind ik fantastisch. Daarnaast vind ik het menselijk lichaam, het bewegen en het menselijk brein erg boeiend. Ik... Lees meer over Ron »

Anouk den Oudsten

Fysiotherapeut en manager kwaliteit Aanwezig: Maandag, dinsdag, woensdag en donderdag Ik ben Anouk den Oudsten en werk sinds 2012 bij Fernhout fysiotherapie. Binnen de praktijk houd ik mij onder andere bezig met het behouden, aanpassen en verbeteren van de kwaliteit. Ik werk samen met een fantastisch team, zodat we de beste persoonsgerichte, fysiotherapeutische... Lees meer over Anouk »

Annemieke de Mol – van der Kooij

(Bekken) Fysiotherapeut Aanwezig: Maandag, donderdag en vrijdag In juli 2014 ben ik afgestudeerd als fysiotherapeut aan de Hogeschool Rotterdam. Hierna ben ik bij Fernhout Fysiotherapie begonnen als trainer van verschillende beweeggroepen en vanaf december 2014 kwam ik ook het team van fysiotherapeuten versterken. Inmiddels begeleid ik meerdere groepslessen... Lees meer over Annemieke »

Tess Groenhorst

Fysiotherapeut Aanwezig: Maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag In 2015 ben ik afgestudeerd als bewegingsagoog aan de MBO opleiding Sport & Bewegen op het ROC Mondriaan te Delft. In 2019 heb ik de studie fysiotherapie aan de Hogeschool Rotterdam afgerond. Tijdens mijn studie fysiotherapie was ik werkzaam als bewegingsagoog in het revalidatie centrum Rijndam.... Lees meer over Tess »

Kimberly Smits

Manueel therapeut Aanwezig: Maandag, dinsdag, woensdag en donderdag Vanaf 18 maart 2019 ben ik met trots onderdeel geworden van het enthousiaste team van Fernhout Fysiotherapie. Ik neem mijn rol in als Manueel therapeute met duizeligheid als specialisatie. In juli 2011 ben ik afgestudeerd als fysiotherapeut aan Hogeschool Rotterdam. Vervolgens ben ik gaan werken... Lees meer over Kimberly »

Mandy Fisser

Office Manager Met een sportopleiding en heel wat jaren werkervaring op zak, ben ik in 2019 gestart als Office Manager bij Fernhout Fysiotherapie. Werken bij Fernhout Fysiotherapie is voor mij de perfecte combinatie tussen mijn administratieve werkervaring en mijn interesse in sport en bewegen. Iedere werkdag stap ik met veel plezier binnen, het is een... Lees meer over Mandy »

Nathalie Landzaad

Manager bedrijfsvoering Aanwezig: dinsdag, woensdag en vrijdag Begin 2013 ben ik begonnen bij Fernhout Fysiotherapie als manager bedrijfsvoering. Een zeer veelzijdige functie in een sportieve en gezonde omgeving, waarin ik mijn interesse voor de gezondheidszorg goed kan combineren met mijn kwaliteiten, ervaringen in het organiseren, pr, marketing en communicatie. ... Lees meer over Nathalie »