Medewerkers

Ron Fernhout

Eigenaar Fernhout Fysiotherapie en manueel therapeut Aanwezig: Maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag Mijn passie is om elke dag mensen te helpen in beweging te komen en te blijven. Mensen ondersteunen om gezonder te worden en te blijven vind ik fantastisch. Daarnaast vind ik het menselijk lichaam, het bewegen en het menselijk brein erg boeiend. Ik... Lees meer over Ron »

Anouk den Oudsten

Fysiotherapeut en manager kwaliteit Aanwezig: Maandag, dinsdag, woensdag en donderdag Ik ben (geriatrie) fysiotherapeut en manager kwaliteit bij Fernhout fysiotherapie sinds 2012.  Ik heb gestudeerd aan de Hogeschool Rotterdam. Ik geloof in herstel door bewegen en dat het voor iedereen goed is om te kunnen bewegen binnen zijn of haar eigen mogelijkheden aan de hand... Lees meer over Anouk »

Annemieke de Mol – van der Kooij

(Bekken) Fysiotherapeut Aanwezig: Maandag, donderdag en vrijdag In juli 2014 ben ik afgestudeerd als fysiotherapeut aan de Hogeschool Rotterdam. Hierna ben ik bij Fernhout Fysiotherapie begonnen als trainer van verschillende beweeggroepen en vanaf december 2014 kwam ik ook het team van fysiotherapeuten versterken. Inmiddels begeleid ik meerdere groepslessen... Lees meer over Annemieke »

Tess Groenhorst

Fysiotherapeut Aanwezig: Maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag In 2015 ben ik afgestudeerd als bewegingsagoog aan de MBO opleiding Sport & Bewegen op het ROC Mondriaan te Delft. In 2019 heb ik de studie fysiotherapie aan de Hogeschool Rotterdam afgerond. Tijdens mijn studie fysiotherapie was ik werkzaam als bewegingsagoog in het revalidatie centrum Rijndam.... Lees meer over Tess »

Kimberly Smits

Manueel therapeut Aanwezig: Maandag, dinsdag, woensdag en donderdag Vanaf 18 maart 2019 ben ik met trots onderdeel geworden van het enthousiaste team van Fernhout Fysiotherapie. Ik neem mijn rol in als Manueel therapeute met duizeligheid als specialisatie. In juli 2011 ben ik afgestudeerd als fysiotherapeut aan Hogeschool Rotterdam. Vervolgens ben ik gaan werken... Lees meer over Kimberly »

Nathalie Landzaad

Manager bedrijfsvoering Aanwezig: dinsdag, woensdag en vrijdag Begin 2013 ben ik begonnen bij Fernhout Fysiotherapie als manager bedrijfsvoering. Een zeer veelzijdige functie in een sportieve en gezonde omgeving, waarin ik mijn interesse voor de gezondheidszorg goed kan combineren met mijn kwaliteiten, ervaringen in het organiseren, pr, marketing en communicatie. ... Lees meer over Nathalie »