Medewerkers

Ron Fernhout

Eigenaar Fernhout Fysiotherapie en (manueel) fysiotherapeut Mijn passie is om elke dag mensen te helpen in beweging te komen en te blijven. Mensen ondersteunen om gezonder te worden en te blijven vind ik fantastisch. Daarnaast vind ik het menselijk lichaam, het bewegen en het menselijk brein erg boeiend. Ik geniet van mijn vak, omdat het... Lees meer over Ron »

Anouk den Oudsten

Fysiotherapeut en manager kwaliteit Ik ben (geriatrie)fysiotherapeut en manager kwaliteit bij Fernhout fysiotherapie sinds 2012.  Ik heb gestudeerd aan de Hogeschool Rotterdam. Ik geloof in herstel door bewegen en dat het voor iedereen goed is om te kunnen bewegen binnen zijn of haar eigen mogelijkheden aan de hand van diegene zijn persoonlijke doelen, werken aan... Lees meer over Anouk »

Annemieke de Mol – van der Kooij

(Bekken) Fysiotherapeut In juli 2014 ben ik afgestudeerd als fysiotherapeut aan de Hogeschool Rotterdam. Hierna ben ik bij Fernhout Fysiotherapie begonnen als trainer van verschillende beweeggroepen en vanaf december 2014 kwam ik ook het team van fysiotherapeuten versterken. Inmiddels begeleid ik meerdere groepslessen waaronder een groep mensen met een niet... Lees meer over Annemieke »

Leon Krznaric

Fysiotherapeut en Sportfysiotherapeut i.o. Na mijn studie Fysiotherapie aan de Hogeschool van Amsterdam ben ik in 2015 begonnen bij Fernhout Fysiotherapie. In 2017 heb ik een cursus over het fenomeen “pijn”  gevolgd waarmee ik hoop patiënten met (chronische) pijnklachten te begeleiden naar een gezond en klachtenvrij bestaan. Op dit moment ben ik bezig met de... Lees meer over Leon »

Robin den Breems

Fysiotherapeut Ik heb de opleiding tot fysiotherapeut in 2018 afgerond op de Hogeschool Rotterdam. Hierna ben ik begonnen bij Fernhout Fysiotherapie. Ook heb ik gewerkt in het Franciscus Gasthuis & Vlietland op de afdeling revalidatie. In de avonden en op zondagen ben ik fysiotherapeut bij de KNVB. Hier kom ik veel in contact met sportblessures.... Lees meer over Robin »

Tess Groenhorst

Trainer sportgroep Cardio en fysiotherapeut i.o. In 2015 ben ik afgestudeerd als bewegingsagoog aan de MBO opleiding Sport & Bewegen op het ROC Mondriaan te Delft. Momenteel studeer ik fysiotherapie aan de Hogeschool Rotterdam en heb hiervoor stage gelopen bij Fernhout Fysiotherapie. Naast mijn studie ben ik veel bezig met sport en bewegen. Een aantal... Lees meer over Tess »

Kimberly Smits

Vanaf 18 maart 2019 word ik met trots onderdeel van het enthousiasme team van Fernhout Fysiotherapie. Ik zal hierbij de rol innemen als Manueel therapeute met duizeligheid als specialisatie. In juli 2011 ben ik afgestudeerd als fysiotherapeut aan Hogeschool Rotterdam. Vervolgens ben ik gaan werken als fysiotherapeut in de praktijk en de poliklinische... Lees meer over Kimberly »

Nathalie Landzaad

Manager bedrijfsvoering Begin 2013 ben ik begonnen bij Fernhout Fysiotherapie als manager bedrijfsvoering. Een zeer veelzijdige functie in een sportieve en gezonde omgeving, waarin ik mijn interesse voor de gezondheidszorg goed kan combineren met mijn kwaliteiten, ervaringen in het organiseren, pr, marketing en communicatie. Eind 2015 heb ik de opleiding... Lees meer over Nathalie »

Elsemieke de Gier

Office Manager In 2016 heb ik mijn diploma Office Management, aan de Hogeschool Rotterdam, behaald. Hierna ben ik bij Fernhout Fysiotherapie komen werken als Office Manager. In de afgelopen jaren heb ik geleerd om te denken in uitdagingen en niet in problemen. Dit pas ik dan ook graag toe tijdens mijn werkzaamheden. Voor meer informatie... Lees meer over Elsemieke »