U bevindt zich hier: Home » Afspraak maken

Afspraak maken

Het is ook mogelijk om zonder verwijzing een afspraak te maken. De fysiotherapeut zal dan tijdens de eerste afspraak een korte screening uitvoeren om te beoordelen of er een indicatie is voor verder onderzoek en/of behandeling. Een verslag van die screening wordt, na goedkeuring van de patiënt, naar de huisarts gestuurd.

Tijdens de eerste afspraak vragen wij uw identiteitsbewijs en pas van de zorgverzekeraar. Indien u op verwijzing komt van een arts, dan graag ook de verwijzing meenemen. Wij zijn verplicht de originele versie te bewaren in onze administratie.

Gereserveerde behandelingen dienen UITERLIJK 24 UUR van tevoren telefonisch (010 474 82 00) of via e-mail info@fernhoutfysiotherapie.nl te worden afgezegd. Afzeggingen voor een behandelafspraak op maandag dienen voor vrijdag 21:00 uur afgemeld te worden of anders uiterlijk op zondag via e-mail of op de voice-mail te zijn ingesproken. Indien u bij verhindering niet tenminste 24 uur van te voren afzegt, zijn de kosten van de desbetreffende behandeling voor UW EIGEN REKENING. Deze kosten kunnen niet gedeclareerd worden bij uw ziektekostenverzekering. De kosten voor een niet nagekomen afspraak zijn conform de tarievenlijst van de desbetreffende behandeling. U ontvangt hiervoor een factuur.

 

Online afspraak maken